Ægte Nordisk Kærlighedsgudinde.

Livsglad og åbensindet. Elsker at være kinky og lege frække lege.

Velkommen til mit kinky univers

100% dansk varmblodet fræk glædespige.

Er du ude efter en særlig unik og ekstra lækker oplevelse, fra det blide og afslappede til det lidt mere hæftige og kinky, så gør det mig glad at kunne opfylde dine ønsker, og jeg glæder mig til at høre om dem.

Super fræk og smidig vildkat med lange smukke ben og en dejlig fast røv som indbyder til græske lege, samt og en våd varm mis med store bløde læber. En mis der er lige så legesyg som jeg selv.  

Jeg elsker pirringsbondage, at blive slikket, leget med og taget godt og grundigt. Giver et fantastisk blowjob og nyder et kinky klask i måsen. Elsker at stønne højlydt og har nemt til orgasme. Sprøjte kan jeg også.

Du møder mig altid i lækkert lingeri og høje hæle - og jeg tager gerne lange støvler og corsage eller andet frækt på efter dit ønske. Hvid, rød el. sort. Fra stiletter til røde gummistøvler.

Modtager par, flere fyre og meget gerne piger.
Er åbensindet og hører gerne om dine lyster og fantasier.

Jeg er 170cm, 60kg, 41år og har en dejlig naturlig D-skål.

Du har både mulighed for at komme til mig, eller at få besøg af mig. Jeg kører primært på Sjælland, men jeg kommer også lejlighedsvis til Jylland og Fyn. Dette vil blive slået op her på siden under vagtplan og aktiviteter, samt på mine profiler, (se links).

Har du lyst til at besøge mig i Sønderjylland, er det muligt hos Vojens Dream. Vestjyderne møder mig hos Haderuppigerne, og østjyderne hos Pigekollektivet i Randers. Jeg vil også gæste bl.a Aalborg og Odense. (Hold øje med vagtplan og nyheder)

Jeg elsker sex og jeg elsker at opleve nye ting. Så lad os sammen udforske det kinky univers og få safterne til at flyde.
Jeg glæder mig til nogle frække oplevelser sammen med dig.
Hede kys og kram Freja 💋

 

Kontakt mig på:

email@frejdige-freja.dk eller tlf: 91802336